Ajándékkártya

 .

Lakásfelújítás vagy építkezés előtt álltok

és szeretnél valami igazán különlegeset ajándékozni?

Lepd meg kedvesed másfél órás lakberendezési tanácsadással!

Ha párod vagy bármely családtagod érdeklődik a lakberendezés iránt, és aktuális nálatok ez a téma, lepd meg őt egy lakberendezési tanácsadással! Aki elkezd elmélyedni a lakberendezés rejtelmeiben, hamar rájön, hogy minden mindennel összefügg, egy eldöntendő kérdés tíz másikat generál. Az interneten található információ- és képdömpingben nagyon hamar el lehet veszni, és az ember a végén már azt sem tudja, hogyan fogjon hozzá.

A lakberendezési tanácsadás ezekben segít:

  • Hogyan lehet megtalálni az otthon egyedi stílusát?
  • A “sokminden tetszik”-ből konkrét elképzelést kialakítani.
  • Melyek a főbb stílusjegyek, színek és anyagok, amelyek elengedhetetlenek, hogy klassz legyen az összkép?
  • Hogyan kell berendezni a teret, hogy jól használható legyen?
  • Hogyan lehet felismerni a buktatókat, amelyeket célszerű elkerülni?
  • Hogyan kell kiválasztani a színeket, anyagokat, burkolatokat?
  • Hogyan kell beépített bútorokat tervezni?
  • Hol érdemes vásárolni?
  • A tanácsadás alatt instant praktikus tippeket és ötleteket adok.

Hogyan tudsz egy szolgáltatást szépen becsomagolva átadni?

A Dizain Ajándékkártya egy kézzel fogható, kinyomtatott kártya, rajta a megajándékozott nevével és minden egyéb információval, amit tudnia kell. Egy szép borítékba csomagolva (és azt külön  is becsomagolva) postán fogod megkapni, hogy más dolgod ne legyen, mint átadni.

Dizain Ajándékkártya

Mennyibe kerül?

A Dizain Ajándékkártya ára bruttó 24.000 Ft, amely másfél órás lakberendezési konzultációra váltható be Budapesten. Megrendelés után e-mailben értesítünk a fizetési feltételekről.

Nincs karácsony meglepetés nélkül!

Az első 10 megrendelőnek ajándékba adom azt a könyvet, amelyben én is közreműködtem, mint társszerző: ez A nagy DIY könyv. 21 blogger 21 DIY alkotása található benne az enyémmel együtt, részletes hogyan csináld leírásokkal.

Elfogyott a DIY könyv

A könyv ára 5216 Ft, amely most a megrendelésed mellé ingyen a Tiéd lehet. Tovább ajándékozhatod, de meglepheted vele magadat is. Ha igazán stílusos, személyes és egyedi meglepetést szeretnél, akkor ne gondolkozz tovább!

Írd be az adataidat az alábbi mezőkbe, majd kattints a “Kérem az ajándékkártyát” gombra! E-mailben értesítünk a fizetési feltételekről és fizetés után azonnal postázzuk a csomagodat! Siess, mert fogynak az ajándék könyvek és többé nem tudod ezt a könyvet ingyen megszerezni.

 

A megrendeléssel kapcsolatos fontos információk:

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd az ÁSZF-et). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a következő e-mail címen: zaiviki@dizain.hu. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Zai Viktória egyéni vállalkozóval kötötted. A Szolgáltató a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak.

Fizetési feltételek: a megrendelés után visszaigazolást küldök az általad megadott e-mail címre a megrendelés adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat. A pénz beérkezése után a megadott névre, címre kiállított elektronikus számlát szintén e-mailben küldöm el.