Vasárnapi körkép: nyaraló Belgiumban

2016. 05. 16. | | lakberendezés

A pünkösdi hétvégén képzeletben Belgiumban jártam, ahol egy igazán ízléses nyaralót találtam a Knokke nevű városban. Egy csipet skandináv egyszerűség megfűszerezve egy csepp párizsi hangulattal, a végeredmény pedig csodás. Legalábbis szerintem. Inspiráció áramlásra felkészülni!

Belga nyaraló

Mid-Century Modern stílusú bútorokat találunk a nappaliban, ahol a tv egy faborítású szekrényben kapott helyet. Egyébként megfigyeltétek, hogy a külföldi oldalakon megjelenő nappalikban újabban nem látni tv-t? Itt is szekrénybe rejtették.

belga-nyaralo2-dizain

Nagyon tetszik az alábbi képen a kilátás a teraszra és a kertre, szinte a benti tér részének érezzük a teraszt, még akkor is, ha ezen a boltíves ablakon nem is lehet kimenni. Ez egy fix üvegezésű ablak, a teraszra és a kertbe az étkezőből lehet kimenni.

belga-nyaralo3-dizain

Tetszik, hogy a konyha egy nagy üvegfallal van elválasztva az étkezőtől, főzéskor be lehet csukni az ajtót, hogy az ételszagok ne terjengjenek az egész házban. Ez egy örök probléma, mert nincs olyan háztartási szagelszívó, amely megakadályozza, hogy a hagymapirítás illata ne lengje körbe az amerikai konyhás nappalikat.

belga-nyaralo4-dizain

belga-nyaralo5-dizain

A két klasszikus szekrény is jópofa a konyhában, mintha nem is konyhai cuccokat rejtenének.

belga-nyaralo6-dizain

Tetszik a loft stílust idéző fekete vasszerkezetes térelválasztó ablak és ajtó kombináció, amely a lakás más pontján is feltűnik.

belga-nyaralo7-dizain belga-nyaralo8-dizain

belga-nyaralo9-dizain

A hálószobában a fal mellett beépített komódok biztosítják a helyet a holmiknak.

belga-nyaralo10-dizain

A fürdőszoba is elég nagyvonalú, elegáns csapteleppel és térbe állított káddal. Nekem mániám a természetes fény a fürdőszobákban, ebben itt nincs hiány.

belga-nyaralo11-dizain

belga-nyaralo12-dizain

A ház kívülről pedig így fest.

belga-nyaralo14-dizain

Belsőépítészet: Just’in

Via Desire to Inspire

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Dizain Facebook közösségéhez ide kattintva! Ne felejtsd el legördíteni a tetszik gombot és az értesítéseket bekapcsolni, hogy biztosan lásd az új bejegyzéseket:

FB értesítések Dizain