Ennyi volt 2016!

2016. 12. 31. | | Egyéb

Nagyon durván gyorsan eltelt ez az év is, vagy csak én öregszem és gyorsabban megy az idő, mint eddig? Muhahaaa, ez utóbbi kizárt, úgyhogy csak az lehet, hogy borzasztóan felgyorsult az élet. Átnéztem ma az idei naptáramat és számot vetettem a 2016-os évvel. Tizenegy tervezési munkám volt, köztük házak, lakások és bemutatótermek, 43 alkalommal tanácsadtam, jelöltek a Glamour Woman of the Year gálán lakberendezési kategóriájában és én lettem a Poli-Farbe festékgyár lakberendezési tanácsadója. Adtam interjúkat, megjelentek munkáim magazinokban, szóval eseménydús év volt, szakmailag rengeteg kihívással és megoldandó feladattal. Most jöjjön pár kép az idei munkáimból, jó néhányat még nem is publikáltam, be sincsenek fotózva (mondom, hogy az idő a szűk keresztmetszet), na de majd jövőre. 😉

Dizain referencia 1

Családi ház, Budajenő – társtervező: Szedlacsek Erzsébet

Dizain referencia 2

Porte Clés bemutatóterem, Budapest

Dizain referencia 3

Családi ház, Diósd – társtervező: Lévai Magdolna

Dizain referencia 4

Poli-Farbe enteriőrfotózás

Dizain referencia 5

Garzonlakás, Zugló

Dizain referencia 6

Családi ház, Zugló

Dizain referencia 7

Társasházi lakás, Budapest XII. kerület

Dizain referencia 8

Szabadidő szoba, Budakalász

Dizain referencia 9

DIzain referencia 10

Polgári lakás, Budapest VII. kerület

Dizain referencia 11

Cottonball Lights üzlet, Budapest, Szervita tér

A 2016-os év személyes sikere számomra, hogy változtattam a szokásaimon, amelynek egyik fontos pillére, hogy intenzíven elkezdtem sportolni. Megtaláltam a számomra legtökéletesebb és legélvezetesebb edzésformát, ez a funkcionális tréning, azaz a saját testsúlyos edzés. Jártam régebben konditerembe, de igazából soha nem élveztem gépekkel az edzést. Viszont a TRX-et, a BOSU-t és a saját testsúlyos gyakorlatokat vááááááá, imádom!

trx bosu kombo

Ennyi voltál röviden 2016. Ami jó volt, megtartom és viszem magammal, ami kevésbé, annak megpróbálok a jó oldalára emlékezni. Készen állok 2017!

Nagyon-nagyon boldog és szeretetteljes Újévet kívánok Nektek!