Elkészült az új névjegykártyám

2017. 02. 12. | | design

Elkészült végre az új arculathoz tervezett névjegykártyám, és a hétvégén be is tudtam fotózni. Valami igazán különlegeset szerettem volna, ezért döntöttem a letterpress, azaz a magasnyomtatás mellett. A névjegykártya előoldala, ahol az adatok vannak fehér lett, a hátulja viszont fekete és a kettő össze van kasírozva. Ennek következtében jó vastag, kartonszerű lett a végeredmény és az oldala kétszínű: fekete-fehér csíkos. Igazi minimalista alkotás, híven tükrözi a stílusomat. 😉

Dizain névjegykártya

A nyomtatás az Inkredible Letterpress nyomdaműhelyben készült. Ajánlom figyelmetekbe, állati szép dolgokat készítenek, névjegyeket, esküvői meghívókat és mindenfélét, még füzetet is láttam, szóval sok mindenre jó ez a technológia, csak ötlet meg design kell hozzá. Teljesen rabul ejtett a hely, mondjuk én amúgy is imádom a kézzel fogható, gyönyörűen kivitelezett nyomdatermékeket. Szóval, amikor első alkalommal ott jártam, több mint egy órán keresztül nézegettem és taperoltam a különböző referencia munkáikat, egy csoda volt. Dóri és Bazsi pedig alapjáraton tök jó fejek, kedvesek és türelmesek is voltak velem. A végeredmény pedig önmagáért beszél:

Dizain névjegykártya

Dizain névjegykártya

Dizain névjegykártya

Dizain névjegykártya

Fotók: Zai Viki

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Dizain Facebook táborához ide kattintva, az Instagram oldalamat pedig itt találod.