Finish styling

Befejezted a felújítást, de üresnek érzed mégis az összképet? Hiányzik az a kis plusz, amitől helyére kerülnek a dolgok?

Akkor a finish styling szolgáltatásra van szükséged.

Enteriőrtervezőként finish styling szolgáltatást is nyújtok azoknak, akik belefáradtak a felújításba, nincs több ötletük, de úgy érzik valami még hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen az összkép.

Finish styling by Dizain

Mi az a finish styling?

Magyarra nehéz lenne lefordítani, de a lényeg a terek dekorálása lakberendezői szemmel. Azaz a majdnem kész enteriőröket különböző dekorációk és egyedi ötletek segítségével felöltöztetjük, így kerül fel az i-re a pont. :) Gondolj például a lakberendezési magazinokban látott stylistok által berendezett enteriőrökre.

Finish styling by Dizain

Mikor van szükséged a finish styling szolgáltatásra?

  • Ha belefáradtál a felújításba, és a végére már nem maradt energiád a dekorációra.
  • Ha úgy érzed, hiányzik az a kis plusz, amitől életre kel az otthonod.
  • Ha üzlet tulajdonos vagy és úgy érzed, szívesen bíznád profikra a végső összhang kialakítását.
  • Ha nincs ötleted, hogyan lehetne feldobni az irodát vagy a tárgyalót, hogy kicsit barátságosabb legyen.
  • Ha meguntad üzletedben a régi dekorációt vagy ha szezonális dekorációra vágysz.
  • Ha bizonytalan vagy és sürget az idő.

dizain-finish-styling1

Hogyan zajlik ez az egész?

Az első találkozó alkalmával felmérem a feladatot, megbeszéljük pontosan, hogy mire van szükséged. Ezután egy személyre szabott árajánlatot küldök, amelynek elfogadása után kezdődik a munka. Az ötleteket és a konkrét dekorációs tárgyakat egy konszignációs táblázatban összefoglalva kapod meg, amelyből látni fogod, hogy mit és hol kell megvásárolnod. Igény esetén elkísérlek vásárolni, de teljes mértékben rám is bízhatod a dekoráció beszerzését. Ezután pedig csak a megvásárolt dekorációk felszerelése és elhelyezése van hátra.

Ez nem klasszikus lakberendezés, ilyenkor már nem a teret rendezzük be bútorokkal, nem is tervezünk bútorokat, nem festünk falakat (maximum dekorációs falfestést végzünk) és készen kapható dekor kellékeket, kiegészítőket ajánlunk, esetleg néhány DIY ötlettel megbolondítva. Az egész nagyon gyors, hatékony és látványos folyamat.

Ha úgy érzed, Neked is erre van szükséged, hívj a 06 30 8555 044 telefonszámon vagy írj a zaiviki [kukac] dizain.hu email címre.

Fotók: Poli-Farbe, interior styling by Dizain

Ehhez a poszthoz nincsen kommentelési lehetőség.