Rólam

Enteriőrtervező vagyok és blogger, a Dizain márka megálmodója és a Stúdió Dizain tulajdonosa. Munkáim között egyaránt megtalálhatóak magánházak, lakások, irodák, vendéglátóhelyek és bemutatótermek enteriőrjei, de arculattervezésre is szívesen vállalkozom. A minimál stílus áll hozzám a legközelebb, amit saját készítésű alkotásokkal szeretek megbolondítani. Kedvelem a belső terek egyedi építészeti megoldásait, munkáimat egyszerre jellemzi az elegancia és a játékosság. Munkáimmal rendszeresen találkozhattok lakberendezési magazinok oldalain és szakértőként is meg szoktam szólalni. Adtam már interjút a Kossuth Rádiónak, a Lánchíd Rádiónak, a Jazzynek, a Kreatív Online-nak és a Tűsarok c. női magazinnak is.  2014-ben szerepeltem a TV2 Falforgatók c. műsorának tavaszi évadában, mint tervező. 2015 év végén jelent meg A nagy DIY könyv, amelynek én is alkotója vagyok. 2016 év elején jelöltek a Glamour Women of the Year Év lakberendezője díjra. 2016-ban a Poli-farbe magyar tulajdonú festékgyár felkért lakberendezési tanácsadónak, a falfestési színtrendekkel kapcsolatban interjút adtam a TV2 Aktívnak.

Miben tud segíteni Neked egy enteriőrtervező?

Megtervezem álmaid enteriőrjét az “utolsó szögig”, legyen az a lakásod, a nyaralód, az irodád, az éttermed vagy bármilyen üzleted.
Igény szerint kiviteleztetem, azaz formába öntöm az általam tervezett enteriőröket, de a kivitelezést Te magad is intézheted.
Lakberendezési tanácsot is szívesen adok, ha magad szeretnéd megtervezni az otthonod, de elakadtál. Keress meg!

Zai Viktória enteriőrtervező
hívj: +36.30.8555.044 vagy

írj: zaiviki[kukac]gmail[pont]com