Szolgáltatás

Lakberendezési tanácsadás

Személyes lakberendezési tanácsadásra van szükséged, ha egyedül szeretnéd berendezni az otthonod, de elakadtál. Enteriőrtervezőként nem csak komplett belsőépítészeti tervezéseket vállalok, hanem tanácsadást is nyújtok azoknak, akik kicsit elveszettnek érzik magukat az átalakítás során.

 • Hogyan találd meg az otthonod stílusát?
 • Hogyan érd el, hogy funkcionálisan jól működjön a lakásod?
 • Hogyan rendezd be a tereket, hogy jól használható legyen a lakás?
 • Hogyan alakítsd ki a konyhát, hogy funkcionális és esztétikus is legyen?
 • Hogyan alakítsd ki a fürdőszobát?
 • Milyen bútorokat érdemes megtervezni, legyártatni és melyeket egyszerűbb megvenni?
 • Melyek a főbb stílusjegyek és színek, amelyek szükségesek ahhoz, hogy szemet gyönyörködtető legyen az összkép?
 • Melyek azok a buktatók, amelyeket célszerű elkerülni?
 • Hol érdemes vásárolni?
 • Ha van már elképzelésed, de mégsem áll össze a fejedben az egész.
 • Ha szükséged van a terek funkcionális felülvizsgálatára és egyes helyiségek áthelyezésére, áttervezésére.
 • Ha nem ismered ki magad a stílusok között, vagy nem találtad még meg a sajátodat.
 • Ha bizonytalan vagy a színekkel kapcsolatban.
 • Ha a különböző anyagok, felületek és minták között elvesztél.
 • Ha időt szeretnél spórolni és nem egymagad utánajárni mindennek.
 • Ha kell valaki, aki segít megtalálni az igazit a sok ötleted közül.

Tanácsadás 1 alkalom – 1 és fél óra: 54.000 Ft
Minden további megkezdett félóra: 20.000 Ft

 • Először is megbeszéljük a felmerült kérdéseidet, kielemezzük a problémát, ez fogja meghatározni a továbbiakat.
 • Megnézzük az alaprajzot és megvizsgáljuk a lehetőségeket a korszerűsítésre, át- vagy kialakításra. (Amennyiben szükséges.)
 • Berendezési tervet készítünk skicc formájában az alaprajzon.
 • Stílust egyeztetünk, meghatározzuk a színvilágot és az anyagokat.
 • Vásárlási helyeket és hasznos linkeket ajánlok.

Alaprajzot és minden olyan műszaki rajzot, ami rendelkezésedre áll.
Hozz magaddal fotókat a meglévő állapotról és keress olyan hangulatképet, amelyek tetszenek neked, amely stílust és hangulatot szeretnél elérni. Az is hasznos, ha a kérdéseidet előre összeírod.

Szolgáltatás

Belsőépítészeti tervezés

Egy új otthon megteremtése vagy egy vállalkozás “otthonának” kialakítása rendkívül izgalmas időszak. Annak érdekében, hogy ez a folyamat a lehető leggördülékenyebb és stresszmentes lehessen, érdemes előre megterveztetni mindent. Így elkerülhető minden elakadás a kivitelezési folyamat közben.

Rengeteg megtervezett és felépített otthon, iroda és üzlet szakmai tapasztalatával a hátam mögött elsősorban komplett belsőépítészeti tervezési munkákat vállalok.

A legegyszerűbb válasz erre, hogy akkor, ha nem csak szép, de működőképes otthon teremtése a cél. Ha nem akarsz utólag bosszankodni azon, hogy nincs elég konnektor, hogy egymásba nyílnak az ajtók, hogy nincs elég hely a cuccaidnak, hogy elköltöttél egy csomó pénzt, de mégsem az a végeredmény, amit szerettél volna.

A teljes belsőépítészeti tervezési folyamat az alábbi részekből áll:

1. Igényfelmérés és koncepcióterv
Első lépésben sokat fogunk beszélgetni, ahol megismerem a pontos igényeket, furcsának tűnő kérdéseket teszek majd fel a vasalási szokásoktól a rendszeresen ott alvó vendégek számáig. Célom, hogy megismerjem a család működését, hiszen csak így lehet minden igényt kielégítő otthont teremteni.

A konkrét tervezési feladat megismerése és az igények felmérése után konzultálunk az építésszel és igény szerint a kivitelezővel is. Ezután következik a belső terek funkcionális újratervezése figyelembevéve az épület adottságait és elvi berendezési alaprajz készül az alapvető funkciók meghatározásával, természetesen az igények figyelembevétele mellett.

2. Vázlattervek

Pontosítjuk a berendezést, meghatározzuk a stílust és színeket, egyeztetjük az esetlegesen meglévő bútorokat. Ebben a szakaszban belsőépítész vázlattervek készülnek, amelyek magukban foglalják az egyedileg tervezett bútorok vázlatterveit, a padló- fal és egyéb felületek anyagának és színének meghatározását, javaslatot kereskedelmi forgalomban kapható burkolatokra, szaniterekre, lámpákra, bútorokra. A világítási koncepció is ebben a szakaszban kerül kialakítása.

3. Látványtervek

Anyagok, felületek, színharmóniák, struktúrák, térviszonyok és a világítás bemutatása fotórealisztikus látványterveken keresztül. Minden helyiségről minden szükséges nézőpontból készülnek 3D látványtervek, amelyek segítenek elképzelni az elfogadott berendezés kialakítását.

4. Belsőépítészeti kiviteli tervek

A látványtervek és a berendezés elfogadása után készülnek el a belsőépítészeti kiviteli tervek. Ebben a fázisban készül el az összes műszaki alaprajz, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a szakipari kivitelezők árajánlatot tudjanak adni.
– végleges berendezési alaprajz
– álmennyezeti és világítási terv
– falnézetek szükség szerint
– burkolatikiosztási tervek
– egyedi bútorok tervei, méret, forma, szín és anyagok jelölésével, amelyek alapján az asztalos gyártmánytervek elkészülhetnek
– kereskedelmi forgalomban kapható berendezési tárgyak konszignációja, vásárlási hely megjelöléssel

Minden feladat, minden ház, minden igény más és más. Felelősen árat mondani egy tervezési folyamatra, illetve árajánlatot adni csak akkor tudok, ha ismerem a konkrét feladatot és a hozzá tartozó igényeket. Amennyiben szeretnél árajánlatot kérni, kérlek, jelentkezz konzultációra!

Szolgáltatás

Lakberendezők mentorálása

BigBrand Mentor Program

Nagyon fontosnak tartom, hogy a tapasztalattal rendelkező szakemberek támogassák a pályakezdőket. Ezért hoztam létre a saját mentorprogramomat, amelyben nemcsak szakmailag, de emberileg is támogatom a pályakezdő lakberendezőket, hogy igazán értékes és jó szakemberekké váljanak és hosszú távon meg tudjanak maradni a pályán.

Ez egy kilencven napos intenzív program, amelyben coaching eszközökkel​ ​és a tizenkét éves személyes​ ​márkaépítési tapasztalatommal támogatlak​ Téged a saját márkád felépítésében és​ ​megerősítésében.​ ​Közösen kialakítjuk az egyedi, csak rád jellemző offline és online​ ​marketing stratégiádat: milyen eszközöket használj, mit kommunikálj,​ ​hová és hányszor posztolj, hogyan​ ​konvertálj az érdeklődőkből megrendelőket?​ ​A három hónap alatt összesen négy alkalommal​ ​találkozunk személyesen,​ ​a köztes időben egyedül kell dolgoznod a vállalt feladataidon,​ ​hogy elérd a kitűzött célodat.

Hol vagy most a piacon, mint lakberendező és hová tartasz?
Az első alkalommal meghatározzuk, hogy pontosan hol tartasz a személyes márkaépítésben, és hová szeretnél eljutni, miben szeretnél fejlődni a BigBrand Mentor Program ideje alatt. A céljaidhoz kapcsolódva meghatározzuk a feladatokat a 90 napra, majd felosztjuk 3×30 napos időszakokra is.

Az első 30 nap eredményeinek értékelése, célok felülvizsgálata
Az első 30 nap után értékeljük meddig jutottál a vállalt márkaépítéssel kapcsolatos feladataiddal.
Mi az ami segített, mi az ami megnehezítette a dolgodat? Hatékonyan használod-e a személyes erőforrásaidat?
Levonjuk a tanulságokat, korrigáljuk a célokat, ha szükséges és új célokat tűzünk ki.

Az előző 30 nap eredményeinek értékelése, az utolsó 30 nap kihívása
Értékeljük a második 30 nap erőfeszítéseit, és ennek ismeretében felülvizsgáljuk az utolsó 30 nap céljait, valamint a végcélt és ráteszünk egy lapáttal. Megnézzük, növekedett-e a személyes márkád ismertsége, mit tettél ennek érdekében és mit tehetsz még? Milyen lakberendezői sikereid voltak az elmúlt 60 napban?

A mentorfolyamat eredményeinek értékelése, hosszútávú egyéni céljaid megfogalmazása. Az utolsó alkalommal is átbeszéjük az előző 30 nap tapasztalatait és visszatekintünk az út elejére is. Összefoglaljuk, hogy honnan indultál és hová jutottál, milyen tapasztalataid voltak a 90 nap során. Sikerült-e elérned a kitűzött célt a márkaépítésben, vagy túl is szárnyaltad? Átbeszéljük, hogy a jövőben milyen stratégiát érdemes követned, mint lakberendező és meghatározzuk a következő 1-3 éves hosszútávú céljaidat.

Ez egy intenzív program, amelyben keményen kell dolgoznod saját magadért és a vállalkozásodért 90 napig, és el kell köteleződnöd amellett, hogy végig is csinálod. Ez a garancia a sikerre, amelyben én mindvégig támogatni foglak. Amennyiben fejlődni szeretnél és érdekel a mentorprogram, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!