WORKSHOPOK

SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTÉS ALAPOZÓ WORKSHOP LAKBERENDEZŐKNEK

Régóta agyalsz azon, hogy lakberendezőként bele kéne vágnod a személyes márkaépítésbe? Lehet, hogy már el is kezdted, de valahogy nem áll össze a fejedben az egész. Csinálgatsz ezt-azt, de nem igazán jönnek az eredmények. Bizonyára nem véletlen: a személyes márkaépítéshez tudatos stratégia kell, a stratégiához pedig pontos tervezés és önismeret.

Minden, amit tudni akartam volna, amikor kezdő lakberendező voltam

Mivel most itt vagy és ezeket a sorokat olvasod, gondolom, tudatosult benned, hogy szükséged van egy hosszútávú, jól működő stratégiára, egy keretre, amely megszabja Neked az irányt. Lehet, hogy le akarod előzni a konkurenciát, de az is lehet, hogy úttörő vagy a saját területeden. Mindenkinek megvan a saját története, amire fel lehet építeni egy hosszútávon jól működő és jól jövedelmező személyes márkát. Én 2007-ben kezdtem el építeni a saját márkámat. A nulláról indultam, teljesen saját erőből, az első időkben különösebb anyagi befektetés nélkül építettem a Dizain márkát és magamat.

12 év alatt a teljes ismeretlenségből eljutottam odáig, hogy 2019. március 8-án én mehettem fel a színpadra és én vehettem át  a Glamour Women Of The Year 2019 Év lakberendezője díjat. Hatalmas elismerés ez számomra. Ez sem szól másról, mint a professzionális énmárkaépítés eredményéről. A sokévnyi tudatos munka, a személyes márkám folyamatos fejlesztése meghozta a várva várt gyümölcsét. A szakmai tudásomon kívül rengeteg tapasztalatom van az énmárka építésben, ennek a 12 évnek a tapasztalatát és tudását fogom átadni ebben a workshopban. Szeretnék segíteni Neked, hogy Te is elérhesd szakmailag azt, amire vágysz, amit megálmodtál.

Ez a kiscsoportos, átfogó, stratégiai megközelítésű és gyakorlatias workshop Neked szól, ha az alábbi állítások közül legalább egy igaz rád:

  • Végzett lakberenezők vagy és próbálsz helyet találni magadnak a piacon
  • Nincs tudatos énmárka stratégiád, és ennek hiányában úgy érzed, elakadtál
  • Képben vagy azzal, hogy az énmárka építés fontos, de nem tudod, hogyan indulj el, milyen lehetőségeid vannak
  • Nincs kapacitásod egyedül megtervezni a személyes márkád stratégiáját, pedig tudod, hogy fontos lenne
  • Megfelelő stratégia hiányában elvesztél a social media nyújtotta lehetőségek között
  • Már van Facebook és Instagram profilod, de nem tudod kihasználni a social media által nyújtott lehetőségeket

Ez egy átfogó és kemény munkát igénylő délután lesz, nem egy előadás, ahol én elmondom a receptet, Te meg jegyzetelsz és másnaptól minden megváltozik. Neked is bele kell tenned az energiádat, a tudásodat, egyszóval dolgoznod kell majd magadért. És nemcsak a workshop délutánján, hanem utána folyamatosan. Sok év tapasztalatát adom át és fordítom a javadra, naprakész információkkal látlak el, hogy Te megalkothasd a valódi és hiteles énmárkádat, és ezekre építhesd majd a kommunikációdat tudatosan és eredményesen.

A workshop célja, hogy egy gyakorlatorientált nap keretében, a lakberendező vállalkozásod valóban új lendületet kapjon. Nem elméleti tudás átadásáról lesz szó, hanem kőkemény munkáról, ezért is workshop a neve és nem előadás.

ISMERD MEG ÖNMAGAD!

Az első részben egy önismereti utazáson vehetsz részt, ahol feltérképezheted a belső erőforrásaidat, képességeidet és készségeidet. Ezekre támaszkodva meghatározod a céljaidat, az egyedi és csak rád jellemző tulajdonságaidat, amelyre a hiteles énmárkád épülni tud majd.

TALÁLD MEG A VÁLLALKOZÓI ÉNED!

A második részben a személyes erősségeidre támaszkodva az értékrendszered és a lakberendezési vállalkozásod küldetésének meghatározása lesz a cél.

MUTASD MEG MAGAD!

A harmadik részben arról lesz szó, hogyan és milyen csatornákon tudod majd következetesen kommunikálni az énmárkádat. Végigvesszük az összes lehetőséget, érintjük az arculat fontosságát és annak tudatos használatát az offline és az online felületeken is.

“Köszönöm a lehetőséget és a sok hasznos információt! Nekem személyesen nagyon tetszett a workshop. Szépen volt felépítve! Voltak kérdéseim, amikre kaptam választ, voltak bizonytalanságaim, de te rávezettél/megmutattad az irányt, beláttam és ráláttam sok mindenre neked köszönhetően. Úgyhogy KÖSZÖNÖM! Mindenre gondoltál, de az egészséges nasikért plusz pont jár (nekem kifejezetten fontos!). Ez abszolút tükrözi a te személyes hozzáállásod az ételek és az élet iránt. Csak gratulálni tudok! :)” – Antoaneta Sztajkova

“Nagyon örülök, hogy részt vettem, mert rengeteg olyan dologra világítottál rá, amit már én is érzek, de a hiteles megerősítés rengeteget segít. Nagyon hasznos a munkafüzet, amit kaptunk tőled, mert időről időre előveszem. A workshopod szerintem egy iránymutatás, ami nagyon jó.” – Sverha Nikoletta

“Viki workshopja nagyon sokat segített számunkra az elhatározásban és a saját vállalkozásunk beindítását célzó első lépéseinkben. Hiteles, lényegretörő és professzionális szakemberként ismertük meg, aki őszintén és szenvedéllyel osztja meg tudását és tapasztalatait. Köszönjük!” – Deák Martina és Ágoston Zsuzsa

Pillanatnyilag nincs új workshop időpont, ha szeretnél elsőként értesülni az új időpontokról, kérlek, küldj egy üzenetet.

Élő egyéni

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi.

Megveszem

Online

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi.

Megveszem

Élő csoportos

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi.

Megveszem