A minimalizmus nagykövete

2008-ban azzal a céllal hoztam létre a Dizain Stúdiót, hogy segítsek másoknak jobb minőségű életet élni az őket körülvevő környezet tudatos alakításával. Hiszem, hogy egy adott térnek nem csak esztétikusnak, de mindenekelőtt használhatónak is kell lennie. Ezért nagy hangsúlyt fektetek a terek funkcionális tervezésére és rendbetételére. Munkáim között egyaránt megtalálhatóak magánházak, lakások, irodák és üzletek enteriőrjei.

A minimalizmus áll hozzám a legközelebb, elsősorban ebben a stílusban tervezek. Kedvelem a letisztult belső terek egyedi építészeti megoldásait, az általam tervezett enteriőröket egyszerre jellemzi az elegancia és a játékosság. Munkáim rendszesen megjelennek a lakberendezési magazinok oldalain. 2014-ben szerepeltem a TV2 Falforgatók c. műsorának tavaszi évadában, mint belsőépítész tervező. 2015 év végén jelent meg A nagy DIY könyv, amelynek én is alkotója vagyok. 2019-ben megnyertem az Év Lakberendezője díjat a Glamour Women of the Year Gálán. Mindezen túl ügyfeleim elégedettségére vagyok a legbüszkébb.

#zaiviki_dizain

Megjelenések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Miben tud segíteni Neked egy enteriőrtervező?

Megtervezem álmaid enteriőrjét, legyen az a lakásod, a nyaralód, az irodád, az éttermed vagy bármilyen üzleted. Lakberendezési tanácsot is szívesen adok, ha magad szeretnéd megtervezni az otthonod, de elakadtál.

Szolgáltatások